Musik til koncert, fest og dans! Jensen & Bugge spiller mange koncerter, traditionelle danseaftener, private fester og receptioner.

Derudover spiller vi også:

Folkemusikgudstjenester

Vi har gennem flere år spillet til folkemusikgudstjenester. Fælles er at vi spiller salmerne, præ- og postludium og under nadveren. Forskelligt kunne være at vi kunne spille sammen med kirkens kor, kan lave musikalske indslag, kunne have temaer med Kingosalmer, Berggreen eller andre af de folkelige salmekomponister.

 

Skolekoncerter

Jensen & Bugge har 2 forskellige skolekoncertkoncepter:

”Hemmeligt folkemusikbesøg” hvor vi ”invaderer” skolen. Først bliver børnene spillet ind. Hvis det er godt vejr spiller vi ved bussen eller i skolengården – eller også inde ved den store trappe eller inden for hoveddøren.
Lidt senere går vi rundt og braser ind i de forskellige klasser og spiller et nummer hvert sted.
Til sidst spiller vi en march, går rundt og samler alle børnene op fra deres klasselokaler og ender i et forsamlingsrum, hvor vi danser en dans med børnene og spiller et par koncertnumre.

Koncertballer

Jensen & Bugge + Høirup spiller koncertballer, hvor musikken er arrangeret til koncert. I midten er et dansegulv og rundt om – og måske på balkoner sidder publikum. 2 x 60 min både traditionel og nyskreven folkemusik. Man kan til sådan et arrangement rekvirere en sætliste, så man feks kan øve sig i sin folkedanserforening på dansene på forhånd.

 

 

”Projekt Dialekt – hvor er folks musik mon blevet af??” tager Mette rundt i Jylland for at møde forskellige spillemænd. I Vestjylland kommer hun til at forstyrre ”Peder Pøhl” mens han spiller til bal i sit dansetelt. Thy møder hun ”Viggo Post” som er rundt med postcyklen, men som derefter gerne vil lære hende melodier. På Læsø står ”Madvig Vilsen” og lurer ind gennem forsamlingshusvinduet for at lære nye melodier og på Fanø møder Mette og børnene ”Frits Brinch” som selvfølgelig spiller nogle sønderhoninger.